fbpx
Selectează o Pagină

Despre noi

L o r e l a i   F o o d – este un concept care s-a născut din dorința de a-mi ajuta pacienții care treceau pe la mine prin cabinet. Timp de 7 ani de zile am realizat meniuri pentru slăbire,  iar in anul 2020 am spus cu mândrie că toate acele meniuri de pe hârtie s-au transformat în preparate fizice :).

            Am creat  meniu complet pe 1 ZI/ abonamente săptămânale/ abonamente lunare/ pentru slăbire în greutate/ pentru mentinerea greutății/ si posibilitatea de a alege doar anumite mese spre livrare și vor mai urma și altele în viitor.

            Scopul meu când am gândit acest proiect a fost să fac mancare echilibrată caloric, nutritiv, fiecare om să își poată comanda mâncare în funcție de porția lui și de necesarul lui caloric, fiindcă suntem diferiți, nu-i asa?

            Materia primă folosită este exact acceași pe care o folosesc și eu acasa. Meniurile de la  L  o r e l a i  F o o d sunt calculate foarte atent caloric și nutritiv, fiecare preparat având aportul optim de macronutrienti ( Proteine, Carbohidrați și Grăsimi).

Meniurile sunt create astfel încât să existe diversitate și să conțină toate grupele alimentare  (carne, pește, lactate, cereale, legume, fructe, grăsimi nesaturate). Abonamentele și meniurile pe care le oferim sunt diverse și nu te vor plictisi încât în fiecare zi vei avea la tine la ușă 3 mese principale și 2 gustări.

Haideți să mâncăm mai sănătos și mai constient, să învațăm să ne cunoaștem portiile de mâncare și să alegem să mâncăm colorat.

Eu, Lorena Tamasoi susțin mâncatul sănătos, conștient, farfuria echilibrată și plină de culoare și savoare 🙂

Niciodată preparatele sănătoase nu au fost atât de gustoase.

Mulțumesc și sunt recunoscătoare familiei, prietenilor si tuturor cunoscuților care m-au ajutat să creez acest concept pentru Bistrița.

 

Vă urez o zi cu soare,
Lorena Tamasoi
Nutriționist-dietetician licențiat si autorizat
Fondator L o r e l a i  F o o d

IMPORTANT


Anunț !
Vacanta din 29 Iulie - 18 August. Orice comenzi preluate in perioada 25 Iulie - 18 August vor fi onorate incepand cu 18 August

This will close in 10 seconds

Important ! Vacanta din 29 Iulie - 18 August. Orice comenzi preluate in perioada 25 Iulie - 18 August vor fi onorate incepand cu 18 August
X